1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket

Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket

Geef jouw geliefde huisdier het ultieme koninklijke gevoel met het Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket. Speciaal ontworpen om jouw kat te verwennen, biedt dit pakket een luxueuze en stijlvolle ervaring. Elk item in de velvet serie is vervaardigd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor ze perfect passen in jouw eigentijdse interieur. Het pakket bevat verschillende kattenproducten die jouw huis transformeren tot een oase van comfort en elegantie. De zachte en pluche velvet kattenmand biedt jouw kat een heerlijk plekje om te ontspannen en te genieten van zijn welverdiende dutjes. De bijpassende voerbak en waterbak zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Met hun elegante ontwerp en zachte velvet afwerking, voegen ze een vleugje luxe toe aan elke maaltijd. Naast de kattenmand en voer- en waterbak, bevat dit pakket ook een stijlvolle speelbal en een kattenhengel. Deze speeltjes zorgen voor urenlang speelplezier en stimuleren de natuurlijke instincten van jouw kat. Bovendien zijn ze ontworpen met oog voor esthetiek, zodat ze perfect passen bij de rest van de velvet serie. Geef jouw kat het allerbeste met het Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket. Met zijn trendy design en hoogwaardige materialen, is dit pakket een perfecte aanvulling op jouw interieur en een ware traktatie voor jouw geliefde kat.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket

De Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket heeft een hoogte van 60 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Velvet Serie Kat Pakket is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen