1. speelgoed
  2. Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm

Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

65 cm lengte, 40 cm breedte en 65 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm

De Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank is het perfecte meubelstuk voor jouw geliefde kat. Met zijn unieke en levendige ontwerp in de vorm van een cactus, zal deze krabpaal zeker een vrolijke sfeer toevoegen aan elke ruimte in huis. Maar deze krabpaal is niet alleen maar mooi om naar te kijken, het is ook een geweldige plek voor jouw kat om zijn klauwen te scherpen. Met het stevige sisaltouw dat om de krabpaal is gewikkeld, kan jouw kat naar hartenlust krabben en hierdoor zijn klauwen onderhouden. Maar dat is nog niet alles! De krabpaal is ook voorzien van zacht chenille, waardoor het niet alleen een krabplek is, maar ook een comfortabele speelplek voor jouw huisdier. Jouw kat zal zich eindeloos kunnen vermaken met spelen, klimmen en krabben op deze krabpaal. De Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank heeft een hoogte van 65 cm, waardoor het geschikt is voor katten van alle maten. Het natuurlijke en duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze krabpaal lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien wordt deze krabpaal geleverd met een speeltje, waardoor jouw kat nog meer plezier zal beleven. Kortom, met deze krabpaal geef je jouw kat niet alleen een fijne plek om te krabben, maar ook een.

Veelgestelde vragen over de Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm

De Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm heeft een hoogte van 65 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 65 cm.

Deze Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Gopets Krabpaal katten Cactus krabpaal sisal Krabplank modern design Natuurlijk krabmeubel met speeltje 65cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen