1. speelgoed
  2. Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm

Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 77 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm

De Zooselect Krabpaal Scandi is niet zomaar een krabpaal, het is een waar stijlvol meubelstuk dat prachtig in jouw huis zal passen. Met een afmeting van 40x40x77cm is deze krabpaal perfect voor kleine tot middelgrote katten. Deze krabpaal biedt alles wat jouw kat nodig heeft. Het heeft niet alleen een krabgelegenheid, maar ook een comfortabele ligplaats en een speelplek. Jouw kat kan hier heerlijk in slapen, spelen en haar nagels scherpen wanneer dat nodig is. Om het comfort nog verder te verhogen, is er in het huisje een zacht kussentje geplaatst. Jouw kat zal hier zeker weten dol op zijn! Naast het functionele aspect, heeft de Scandi krabpaal ook een prachtig design. De neutrale kleuren en het moderne Scandinavische ontwerp maken dit meubelstuk een echte eyecatcher in jouw interieur. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat deze krabpaal lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Jouw kat zal zich hier zeker weten thuis voelen en jij kunt met een gerust hart genieten van een stijlvolle toevoeging aan jouw woning.

Veelgestelde vragen over de Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm

De Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm heeft een hoogte van 77 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Zooselect Krabpaal Scandi - 40x40x77cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen