1. speelgoed
  2. BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje

BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje en ontdek alle specificaties. 

Specificaties BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje

Aantal niveaus

2

Afmetingen

76 cm lengte, breedte en 76 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje

Maak kennis met de BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal, dé krabpaal die niet alleen aan de behoeften van jouw kat voldoet, maar ook een prachtige toevoeging is aan jouw interieur. Dankzij het innovatieve ontwerp van het designteam van BeOneBreed hoef je je geen zorgen meer te maken over lelijke krabpalen met tapijt. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor kattenliefhebbers die ook waarde hechten aan stijl en esthetiek in hun huis. Met zijn minimalistische ontwerp en natuurlijke houtkleur straalt de Katt3 EVO Classic Natural een trendy en moderne uitstraling uit. Het voegt een vleugje Scandinavische stijl toe aan elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Deze krabpaal is niet alleen een genot voor het oog, maar biedt ook het ultieme comfort voor jouw geliefde kat. Het wordt geleverd inclusief een memory foam kussen, een zachte vilten mat en een leuk hangspeeltje, zodat jouw kat zich helemaal kan uitleven en ontspannen. Met de Katt3 EVO Classic Natural hoef je geen compromis meer te sluiten tussen functionaliteit en stijl. Jouw kat zal dol zijn op de mogelijkheid om te krabben, klimmen en spelen, terwijl jij geniet van het moderne design en de natuurlijke uitstraling van deze krabpaal. Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw interieur en geef jouw kat de perfecte plek om te rusten en te spelen met de BeOneBreed Katt3 E.

Veelgestelde vragen over de BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje

De BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje heeft een hoogte van 76 cm, is breed en heeft een lengte van 76 cm.

Deze BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze BeOneBreed Katt3 EVO Classic Natural Krabpaal voor katten Inclusief memory foam kussen, vilten mat en hangspeeltje is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen