1. speelgoed
  2. Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat

Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat

Aantal niveaus

Afmetingen

90 cm lengte, 25 cm breedte en 12 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw kat te vermaken en tegelijkertijd uw interieur op te fleuren? Dan is de houten kattenbrug van Be-Inspired® precies wat u nodig heeft! Deze kattenbrug is speciaal ontworpen om aan de wand te bevestigen en biedt uw kat eindeloos speelplezier. De houten kattenbrug is niet alleen een geweldige manier om uw kat te laten spelen, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. De brug is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen de avontuurlijke streken van uw kat. Bovendien zorgt de natuurlijke uitstraling van het hout voor een warme en gezellige sfeer in uw woning. Geef uw kat de nodige uitdaging en beweging met de verschillende klimmogelijkheden en plankjes van de kattenbrug. Uw kat zal zich als een echte avonturier voelen terwijl hij over de brug loopt en de wereld vanuit een hoger perspectief verkent. Daarnaast is de kattenbrug ook voorzien van een comfortabele hangmat waar uw kat heerlijk kan ontspannen na al het spelen. Creëer een speelparadijs voor uw kat en geniet tegelijkertijd van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur met de houten kattenbrug van Be-Inspired®.

Veelgestelde vragen over de Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat

De Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat heeft een hoogte van 12 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 90 cm.

Deze Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Be-Inspired® Houten katten brug Katten klimwand Katten klimmuur Katten muur Katten klim plankjes Huisdier Hangmat is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen