1. speelgoed
  2. Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm

Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm

Aantal niveaus

5

Afmetingen

70 cm lengte, 54 cm breedte en 170 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm

De Tectake Barney Krabpaal is een must-have voor elke kat. Met zijn afmetingen van 50 x 50 x 170 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je harige vriend om te spelen, te krabben en te rusten. Deze krabpaal is niet alleen geweldig om de klauwen van je kat scherp te houden en je meubels te beschermen, maar het biedt ook een comfortabele plek om te slapen en te knuffelen. Katten zijn nieuwsgierige wezens en houden ervan om alles in de gaten te houden. Met de Tectake Barney Krabpaal kan jouw kat genieten van een verhoogd uitzichtpunt en alles in de gaten houden wat er in huis gebeurt. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft verschillende niveaus, zodat je kat kan klimmen, springen en zichzelf kan vermaken. Het bevat ook een gezellige slaapplaats en een zachte schommelstoel waar je kat heerlijk kan ontspannen. Daarnaast is de krabpaal voorzien van speeltjes zoals een balletje aan een elastiek, waardoor je kat zich nooit zal vervelen. Verwen je kat met de Tectake Barney Krabpaal en zie hoe hij zich urenlang vermaakt en zich comfortabel voelt in zijn eigen speelparadijs.

Veelgestelde vragen over de Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm

De Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm heeft een hoogte van 170 cm, is 54 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Tectake Barney Krabpaal - 50 x 50 x 170 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen