1. speelgoed
  2. MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm

MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

50 cm lengte, 36 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm

De MC Star Katten Krabpaal is de perfecte speeltuin voor jouw geliefde kat. Met een hoogte van 70 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te krabben, spelen en ontspannen. De krabpaal is voorzien van een grote nis waar jouw kat lekker kan wegkruipen en een bal die aan een elastisch koord is opgeschort, waardoor jouw kat zich kan vermaken met het jagen en spelen met de bal. Het belangrijkste kenmerk van deze krabpaal is het opgeschorte speelplatform. Dit platform biedt jouw kat de mogelijkheid om op verschillende hoogtes te spelen en te klimmen, waardoor het natuurlijke instinct van de kat om te klimmen en zich te verschuilen wordt gestimuleerd. Het platform is bekleed met sisal, een duurzaam en krabbaar materiaal dat perfect is voor het onderhouden van de nagels van jouw kat. De MC Star Katten Krabpaal is uitgevoerd in een stijlvolle beige kleur die perfect past bij elk interieur. Het biedt niet alleen een speelplek voor jouw kat, maar ook een comfortabele plek om te rusten en te ontspannen. Deze krabpaal is een geweldige aanvulling op je huis en zal zowel jouw kat als jouzelf veel plezier en voldoening geven.

Veelgestelde vragen over de MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm

De MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm heeft een hoogte van 70 cm, is 36 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MC Star Katten Krabpaal 70cm Krassen Grote nis en bal Opgeschort spelen schraper Platform Sisal Beige, 70cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen