1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit

Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit

Aantal niveaus

5

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 112 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit

De Adori Krabpaal Indy is de perfecte keuze voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte en stijlvolle krabpaal. Met zijn afmetingen van 40 x 40 x 112 cm past hij gemakkelijk in elke hoek van je huis en neemt hij niet veel ruimte in beslag. Deze krabpaal is ontworpen om je kat te voorzien in zijn natuurlijke behoefte om te krabben, waardoor je meubels beschermd blijven tegen ongewenste klauwactiviteit. De Adori Krabpaal Indy is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. De warm witte kleur past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan je huis. De krabpaal is voorzien van meerdere krabpalen en een comfortabel ligplateau, waar je kat kan ontspannen en genieten van zijn eigen ruimte. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren en te verplaatsen, waardoor je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van je kat en de indeling van je huis. Met de Adori Krabpaal Indy geef je je kat een plek om te krabben en te spelen, terwijl je tegelijkertijd je meubels beschermt. Het is een essentieel accessoire voor elke kattenouder die het welzijn van zijn harige vriend hoog in het vaandel heeft staan.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit

De Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit heeft een hoogte van 112 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Indy. Krabpaal 40x40x112 cm Warm Wit is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen