1. speelgoed
  2. Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

Aantal niveaus

5

Afmetingen

60 cm lengte, 50 cm breedte en 150 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

De Petrebels Villa 150 krabpaal in de kleur creme is niet zomaar een krabpaal, het is een modern en stabiel paradijs voor meerdere katten! Met zijn indrukwekkende negen stevige krabstammen van 9 centimeter dikte, biedt deze krabpaal jouw kat de perfecte gelegenheid om te spelen, slapen, klimmen, strekken en natuurlijk krabben. Maar dat is nog niet alles! Deze Villa 150 krabpaal is compleet uitgerust met twee heerlijke verstopholletjes, waar jouw kat zich even kan terugtrekken voor een momentje van absolute privacy. Daarnaast is er ook een super ontspannende ligsofa aanwezig, waar jouw kat heerlijk kan relaxen en de omgeving in de gaten kan houden. De Villa 150 krabpaal staat niet alleen garant voor urenlang speelplezier en rust, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in jouw interieur. Met zijn moderne design en stabiele constructie, staat deze krabpaal als een ware villa in jouw huis. Jouw katten zullen zich helemaal thuis voelen op deze krabpaal en kunnen genieten van de vele mogelijkheden die het biedt. Geef jouw katten het beste cadeau ooit met de Petrebels Villa 150 krabpaal in creme.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten

De Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten heeft een hoogte van 150 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Villa 150 krabpaal Creme modern stabiel meerdere katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen