1. speelgoed
  2. Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton

Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton

Aantal niveaus

Afmetingen

42 cm lengte, 43 cm breedte en 75 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton

Dit katten krab/klimmeubel met 2 gaten is perfect voor alle avontuurlijke katten die graag spelen, klimmen, krabben en slapen. Met de twee gaten kunnen katten zowel in als op het meubel spelen, wat zorgt voor eindeloos plezier. De krabpaal is voorzien van twee zachte kussens, waardoor het een comfortabele rustplek wordt voor je harige vriend. De afmetingen van het meubel zijn ongeveer 43 x 43 x 75 cm, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als middelgrote katten. Het meubel is uitgevoerd in een stijlvolle grijze en zwarte kleur, waardoor het naadloos past in elk interieur. Het is gemaakt van hoogwaardig pluche en sisal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Dit katten krab/klimmeubel met 2 gaten is de ideale toevoeging aan het leven van jouw kat. Het biedt niet alleen een plek om te spelen en te rusten, maar helpt ook bij het onderhouden van de nagels van je kat. Geef je kat het plezier en comfort dat het verdient met deze krabpaal krabton.

Veelgestelde vragen over de Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton

De Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton heeft een hoogte van 75 cm, is 43 cm breed en heeft een lengte van 42 cm.

Deze Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten krab/klimmeubel met 2 gaten 75 cm Krabpaal Krabton is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen