1. speelgoed
  2. Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM

Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM

Aantal niveaus

1

Afmetingen

41 cm lengte, 41 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM

De Trixie Krabpaal Baza Crème is de perfecte plek voor jouw kat om te krabben, spelen en ontspannen. Met een afmeting van 41x41x50 cm past deze krabpaal gemakkelijk in elke hoek van de kamer. De krabpaal is bekleed met zacht en pluizig langhaar pluche, waardoor jouw kat zich comfortabel en knus voelt. De stammen van de krabpaal zijn omwikkeld met natuurlijk sisal, wat de ideale plek biedt voor jouw kat om haar nagels te scherpen en te krabben. Dit helpt om haar nagels gezond en sterk te houden, terwijl jouw meubels beschermd blijven. Om het speelplezier van jouw kat te vergroten, is de krabpaal voorzien van een speeltje aan een koord. Dit stimuleert jouw kat om actief te blijven en biedt een leuke afleiding. Jouw kat zal urenlang kunnen spelen, krabben en ontspannen op de Trixie Krabpaal Baza Crème. Voeg deze stijlvolle en functionele krabpaal toe aan je interieur en geef jouw kat de perfecte plek om te genieten.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM

De Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM heeft een hoogte van 50 cm, is 41 cm breed en heeft een lengte van 41 cm.

Deze Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabpaal Baza Creme 41X41X50 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen