1. speelgoed
  2. Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid

Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid

De Pfotenolymp® Katten krabplank is ontworpen om uw kat eindeloos krabplezier te bieden terwijl uw meubels beschermd blijven. Gemaakt van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen, is deze krabplank een geweldige toevoeging aan het speelplezier van uw harige vriend. Het unieke ontwerp van golfkarton maakt de krabplank extra aantrekkelijk voor katten. Het karton is stevig en duurzaam, waardoor het bestand is tegen de scherpe klauwen van uw kat. Bovendien is het karton voorzien van kattenkruid, waardoor uw kat nog meer aangetrokken wordt tot de krabplank. Naast het bieden van ultiem krabplezier, heeft de Pfotenolymp® Katten krabplank nog een ander voordeel. Het beschermt uw meubels tegen de schade die veroorzaakt kan worden door het krabben van uw kat. Met deze krabplank kunt u met een gerust hart uw kat zijn natuurlijke krabgedrag laten uitoefenen, zonder dat uw meubels eraan hoeven te geloven. Geef uw kat het plezier en de bescherming die hij verdient met de Pfotenolymp® Katten krabplank. Het is niet alleen een geweldig speeltje, maar ook een functioneel en stijlvol accessoire voor uw interieur.

Veelgestelde vragen over de Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid

De Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Pfotenolymp® Katten krabplank Katten karton golfkarton kattenkruid is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen