1. speelgoed
  2. ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs

ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs

Aantal niveaus

3

Afmetingen

48 cm lengte, 48 cm breedte en 96 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs

De ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten in Lichtgrijs is de perfecte manier om je huisdieren te verwennen en ze een feestelijk leven te geven. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan alle behoeften van je geliefde katten te voldoen. Met zijn grote en spectaculaire ontwerp biedt deze krabpaal niet alleen een ideale plek voor je katten om te krabben en te spelen, maar ook om te rusten en te ontspannen. De krabpaal is voorzien van een stevig krabbord waar je katten hun klauwen in kunnen zetten, waardoor je meubels beschermd blijven. Daarnaast is er een ruime ligplaats bovenop de krabpaal waar je katten heerlijk kunnen uitrusten en genieten van hun omgeving. De lichtgrijze kleur van de krabpaal past perfect in elk interieur en voegt een stijlvolle touch toe aan je huis. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn voor je katten. Bovendien is het eenvoudig te monteren en schoon te maken, waardoor het zowel voor jou als voor je katten gemakkelijk in gebruik is. Geef je katten de aandacht en liefde die ze verdienen met de ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten in Lichtgrijs. Ze zullen dol zijn op deze nieuwe toevoeging aan hun leefruimte en jij zult genieten van een stijlvolle en krabv.

Veelgestelde vragen over de ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs

De ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs heeft een hoogte van 96 cm, is 48 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ACAZA Luxe Krabpaal Kattenboom met Krabbord Krabpaal voor Katten Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen