1. speelgoed
  2. Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm

Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 49 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm

De Beeztees Rofra krabpaal is een perfecte keuze voor jouw trouwe krabber. Deze krabpaal is vervaardigd van natuurlijk zeegras, wat een authentiek natuurproduct is. Zowel de bodemplaat als de bovenkant zijn bekleed met een duurzame stof die bestand is tegen intensief gebruik. Maar dat is nog niet alles! Om het speelplezier van jouw kat te vergroten, is er een schattig veertje bevestigd aan de bovenkant van de krabpaal. Jouw kat zal zich urenlang vermaken met dit leuke extraatje. De Beeztees Rofra krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Deze eenvoudige maar prachtige krabpaal past perfect in ieder interieur. Dankzij de afmetingen van 30x30x49 cm vindt de krabpaal gemakkelijk een plekje in jouw huis. Het zeegras van de stam en het speelveertje maken deze krabpaal tot een uniek en onweerstaanbaar item voor jouw kat. Geef jouw harige vriend de krabpaal waar hij naar verlangt en geniet van zijn gelukkige en tevreden krabgedrag.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm

De Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm heeft een hoogte van 49 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Rofra Krabpaal 30x30x49 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen