1. speelgoed
  2. Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand

Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand

Met de Pfotenolymp Kat klimwand kunt u uw kat een avontuurlijke speelervaring bieden! Deze wandmontage klimwand is speciaal ontworpen om uw kat te laten klimmen en verkennen. De klimtreden zijn gemaakt van hoogwaardig sisal, wat zorgt voor een stevige grip en stimulerende krabmogelijkheden voor uw kat. Deze klimwand is geschikt voor volwassen katten tot 10 kg en biedt een gezondheidsbevorderende activiteit voor uw harige vriend. Dierenartsen raden regelmatige beweging en uitdagende activiteiten aan, vooral voor binnenkatten. Met de Pfotenolymp Kat klimwand kunt u uw kat voorzien van de benodigde beweging en mentale stimulatie. Naast het bevorderen van een gezonde levensstijl, creëert deze klimwand ook een klimlandschap voor uw kat. Uw kat kan naar hartenlust klimmen, springen en verkennen, wat zorgt voor een gelukkige en tevreden kat. De wandmontage maakt het mogelijk om de klimwand op elke gewenste hoogte te plaatsen, waardoor u de perfecte omgeving kunt creëren voor uw kat om te spelen en te ontspannen. Geef uw kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke kliminstinct te uiten met de Pfotenolymp Kat klimwand. Garandeer plezier en gezondheid voor uw kat met deze duurzame en uitdagende klimboom.

Veelgestelde vragen over de Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand

De Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Pfotenolymp® Kat klimwand Wandmontage 22 x 6 cm 2 Klimtreden Klimlandschap Klimboom Sisal klimwand is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen