1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig

vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig

Dit vidaXL kattenmeubel met sisal krabpalen van 141 cm in crèmekleur is een absolute must-have voor elke kattenliefhebber. Het biedt niet alleen een plek waar je katten kunnen krabben en hun nagels scherpen, maar ook een speelparadijs waar ze kunnen klimmen, zitten, verstoppen en ontspannen. Met zijn stevige constructie en duurzame sisal krabpalen, is dit kattenmeubel speciaal ontworpen om aan de natuurlijke behoeften van je katten te voldoen. De sisal krabpalen zorgen ervoor dat je katten hun nagels op een veilige en gezonde manier kunnen onderhouden, terwijl het krabben aan je meubels tot het verleden behoort. Naast de krabpalen heeft dit kattenmeubel ook verschillende platforms en een gezellige schuilplaats waar je katten zich kunnen terugtrekken en zich veilig kunnen voelen. Het biedt je katten de ideale gelegenheid om zich uit te strekken, te spelen en te ontspannen, vooral tijdens de koude wintermaanden wanneer ze niet naar buiten kunnen. De crèmekleurige bekleding zorgt ervoor dat dit kattenmeubel naadloos past in elk interieur en een mooie toevoeging is aan je huis. Geef je katten de ultieme speel- en rustplek met dit vidaXL kattenmeubel met sisal krabpalen. Ze zullen er dol op zijn en jij kunt genieten van een meubelstuk dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle aanvulling vorm.

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig heeft een hoogte van 141 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 141 cm crèmekleurig is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen