1. speelgoed
  2. RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm

RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

34 cm lengte, 25 cm breedte en 34 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Textiel

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm

Deze fantastische RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed van 34 x 25 x 34 cm is de perfecte plek voor jouw kat om te spelen en te ontspannen. Met een krabplaats als bodem kan jouw kat zijn nagels slijpen en zijn territorium markeren, terwijl hij geniet van het spelen met het speelmuisje op de veer. Maar dat is nog niet alles! Deze speelplaats heeft ook een borstelboog waar jouw kat van kan genieten, terwijl hij van die vervelende kriebel afkomt. Dit speelgoed is echt multifunctioneel en zorgt voor urenlang speelplezier voor jouw geliefde huisdier. Het speelmuisje staat op een veer, waardoor het nog aantrekkelijker en vermakelijker wordt voor jouw kat. Bovendien kan jouw kat aan de bodemplaat krabbelen, waardoor hij zijn natuurlijke krabgedrag kan uiten zonder jouw meubels te beschadigen. Dit betekent dat jouw kat zich zal vermaken en jouw meubilair intact blijft. Gun jouw kat de ultieme speelervaring met deze geweldige RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed. Het is niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook functioneel en goed voor de gezondheid van jouw kat. Bestel vandaag nog en geef jouw kat het plezier en de ontspanning die hij verdient!

Veelgestelde vragen over de RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm

De RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm heeft een hoogte van 34 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 34 cm.

Deze RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm is gemaakt van Textiel. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RelaxPets Katten Speelplaats Speelgoed 34x25x34 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen