1. speelgoed
  2. LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote

LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote en ontdek alle specificaties. 

Specificaties LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote

Aantal niveaus

4

Afmetingen

30 cm lengte, 100 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Ladder krabpaal en huisje

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote

De LBB katten klimmuur is een fantastische toevoeging aan jouw huis voor de avontuurlijke kat. Deze klimmuur biedt niet alleen een krabpaal, maar ook een gezellig huisje waar jouw kat zich heerlijk kan terugtrekken. Met een hoogte van 100 cm is deze klimmuur perfect voor grote kattenrassen. De LBB katten klimmuur kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en heeft een indrukwekkende draagkracht van maar liefst 8 kg. Jouw kat kan zich dus zonder zorgen uitleven op deze stevige constructie. Bovendien wordt bij deze klimmuur een handige Catnip spray cadeau gegeven, waardoor jouw kat nog meer plezier zal beleven aan zijn nieuwe speelparadijs. Met de LBB katten klimmuur haal je niet alleen een stukje vermaak in huis voor jouw geliefde huisdier, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De klimmuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een modern design dat naadloos in elk interieur past. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustplek met de LBB katten klimmuur!

Veelgestelde vragen over de LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote

De LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote heeft een hoogte van 100 cm, is 100 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote is leverbaar in het Ladder krabpaal en huisje. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze LBB katten klimmuur Ladder krabpaal en huisje Katten klim wand 100cm Krabpaal muur Klimmuur kat Krabpaal voor grote is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen