Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm

Aantal niveaus

6

Afmetingen

132 cm lengte, 50 cm breedte en 132 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey is de perfecte aanwinst voor jouw geliefde katachtige met een avontuurlijke geest. Met een indrukwekkende hoogte van 132 cm biedt deze kattenpaal eindeloze mogelijkheden voor klimmen, krabben en spelen. Het ruime huisje, met afmetingen van ongeveer 51 x 26 x 26 cm, biedt een gezellige schuilplaats waar jouw kat zich veilig en comfortabel kan voelen. Het huisje heeft een deur van ongeveer 17 x 18 cm, waardoor jouw kat gemakkelijk naar binnen kan glippen en zijn eigen privéruimte kan creëren. Daarnaast is er een raam met een diameter van 10 cm, waardoor jouw nieuwsgierige viervoeter naar buiten kan kijken en zijn omgeving in de gaten kan houden. Dit zorgt voor vermaak en stimulatie van de zintuigen, waardoor verveling wordt voorkomen. Deze kattenpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en neutrale kleuren past hij perfect in elk interieur. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze krabpaal lang meegaat en bestand is tegen het dagelijkse gebruik van jouw kat. Geef jouw harige vriend de ultieme speel- en rustplek met de Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey!

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm heeft een hoogte van 132 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 132 cm.

Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Mickey 50 x 50 x 132 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen