1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm

Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

36 cm lengte, 16 cm breedte en 16 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm

De Zaina kattenkrabmand van Designed by Lotte is een innovatief en multifunctioneel product dat perfect is voor onze harige vrienden. Met een afmeting van 36x16 cm biedt deze mand voldoende ruimte voor katten om hun krabben te bevredigen en tegelijkertijd een comfortabele rustplek te vinden. Deze kattenkrabmand is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is, waardoor het bestand is tegen de scherpe klauwen van katten. Aan de ene kant heeft de mand een uniek ontworpen kraboppervlak dat ervoor zorgt dat katten hun natuurlijke krabgedrag kunnen uiten en tegelijkertijd hun klauwen gezond kunnen houden. Aan de andere kant is er een zachte en pluche rustplek waar katten heerlijk kunnen ontspannen en genieten van hun dutjes. Met zijn stijlvolle en eigentijdse ontwerp past de Zaina kattenkrabmand perfect in elk interieur. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer en biedt tegelijkertijd een praktische oplossing voor het krabgedrag van katten. Of het nu gaat om een speelse krabbuurtje of een ontspannen rustmoment, deze kattenkrabmand zal zeker de favoriete plek van uw kat worden. Geef uw geliefde viervoeter het beste met de Zaina kattenkrabmand van Designed by Lotte.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm

De Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm heeft een hoogte van 16 cm, is 16 cm breed en heeft een lengte van 36 cm.

Deze Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Kattenkrabmand Zaina 36x16 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen