1. speelgoed
  2. Luxe Krabpaal Hout - 88cm

Luxe Krabpaal Hout - 88cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Luxe Krabpaal Hout - 88cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Luxe Krabpaal Hout - 88cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

66 cm lengte, 45 cm breedte en 88 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Luxe Krabpaal Hout - 88cm

"Verschillende niveaus: deze luxe houten krabpaal biedt jouw kat verschillende platformen om veilig te kunnen spelen. Onderaan de paal is er een gezellig kattenhuisje waar jouw katje zich kan verstoppen, terwijl ze vanaf de hogere niveaus haar territorium in de gaten kan houden. De krabpaal is voorzien van zachte en warme kussentjes op elk niveau, waar jouw katje heerlijk op kan liggen. Deze kussentjes zijn eenvoudig te reinigen en zitten stevig vast dankzij de kittenband sluiting, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je huisdier. Bovendien is de stam van de krabpaal volledig omwikkeld met duurzaam sisal touw, wat ervoor zorgt dat de krabpaal en jouw bank beschermd blijven, terwijl jouw katje haar nagels goed kan bijhouden. Het beste van twee werelden dus! Deze luxe krabpaal is verkrijgbaar in de kleuren vintage, bruin en wit en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder imitatiebont, sisal en MDF. De afmetingen van de krabpaal zijn 66 x 42 x 88 cm (L x B x H) en het gewicht bedraagt 14,9 kg. Bij de levering ontvang je niet alleen de krabpaal zelf, maar ook een handleiding in verschillende talen (Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans), zodat je het eenvoudig kunt installeren. De voordelen van deze krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Luxe Krabpaal Hout - 88cm

De Luxe Krabpaal Hout - 88cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Luxe Krabpaal Hout - 88cm heeft een hoogte van 88 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 66 cm.

Deze Luxe Krabpaal Hout - 88cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Luxe Krabpaal Hout - 88cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Luxe Krabpaal Hout - 88cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen