Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot

Aantal niveaus

Afmetingen

43 cm lengte, 30.50 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

transperant

Materiaal

Plastic

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot

Met de nieuwe en verbeterde antikrab vellen van Zedra (verbeterd per 2023) kunt u eindelijk afscheid nemen van de zorgen over krassen van uw huisdieren op uw bank, gordijnen en andere stoffen meubels in huis. Deze dubbelzijdige vellen zijn geschikt voor elk type stoffen meubel, of het nu gaat om banken, bedden of tafels. Ze bieden optimale bescherming en voorkomen schade aan uw geliefde meubels. De vellen hebben een transparante kleur, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn en toch uw meubels op een uiterst effectieve manier beschermen. Het aanbrengen is super eenvoudig. U kunt het vel op gewenste lengte afsnijden of een heel vel gebruiken. Plak de kleverige kant op het oppervlak en verwijder de beschermlaag. Zo simpel is het! Met een pakket van 10 stuks heeft u genoeg vellen om meerdere meubels te beschermen. En het beste van alles is dat deze antikrab vellen duurzaam en extra groot zijn. Ze gaan lang mee en bieden een uitgebreide bescherming voor uw meubels. Geniet van een krasvrij meubilair en een zorgeloze omgang met uw huisdieren dankzij de antikrab vellen van Zedra.

Veelgestelde vragen over de Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot

De Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot heeft een hoogte van 50 cm, is 30.50 cm breed en heeft een lengte van 43 cm.

Deze Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot is gemaakt van Plastic. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot is leverbaar in het transperant. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Anti krab katten Anti krab vellen Voor katten en honden Dubbelzijdig 10 stuks Duurzaam Extra groot is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen