1. speelgoed
  2. Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM

Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM

Aantal niveaus

1

Afmetingen

45 cm lengte, 33 cm breedte en 12 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM

De Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45 x 33 x 12 cm is een innovatieve krabplank voor katten die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur vormt. Deze kartonnen krabplank is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de natuurlijke krabbehoeften van jouw kat. Het helpt bij het onderhouden van de nagels en het markeren van het territorium, waardoor jouw meubilair beschermd blijft. Wat deze krabplank extra speciaal maakt, is de unieke vorm van een vierkante mand. Hierdoor kan jouw kat niet alleen krabben, maar ook comfortabel liggen of zitten in de krabmand. Gemaakt van duurzaam karton, waar katten dol op zijn, is deze krabplank niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk voor jouw huisdier. Bovendien is de krabmand voorzien van kattenkruid, waardoor het nog verleidelijker wordt voor jouw kat om te krabben en spelen. Met zijn stoere houtlook past deze Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise perfect in elk interieur. Het is een geweldige manier om jouw kat te voorzien van een eigen plekje om te krabben en te ontspannen, terwijl jouw meubels intact blijven. Laat jouw kat genieten van uren krabplezier en geef hem of haar de perfecte plek om te rusten met deze unieke krabmand.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM

De Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM heeft een hoogte van 12 cm, is 33 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabmand Karton Catnip Turquoise 45X33X12 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen