1. speelgoed
  2. TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm

TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm

Aantal niveaus

4

Afmetingen

86 cm lengte, 68 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm

De TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm is een perfecte aanvulling voor uw kat. Met deze krabpaal kan uw kat spelen, zijn klauwen scherpen en zelfs een verstopplekje vinden. De krabpaal heeft verschillende niveaus en functies om uw kat te vermaken. Op de eerste etage is er een trap die leidt naar een gezellige verstopplek. Naast deze plek hangt er ook een speelkoord waar uw kat zich mee kan vermaken. Op dezelfde etage bevindt zich ook een gat waar uw kat doorheen kan om de comfortabele hangmat te bereiken. Daarnaast is er een hoger gelegen ligmand waar uw kat heerlijk kan luieren. Op de ruime tweede etage kan uw kat zich uitrekken en de krabpaal gaat verder omhoog naar een koker en uiteindelijk naar het bovenste uitkijkplatform op een hoogte van 141 cm. Vanaf daar kan uw kat ontspannen de hele ruimte overzien. De duurzame sisal palen, gemaakt van een combinatie van pluche en sisal, zijn perfect voor het scherpen van de klauwen van uw kat. Deze uitgebreide krabpaal neemt weinig ruimte in beslag en vervult alle wensen van uw kat. Uw kat zal dol zijn op deze mooie en praktische krabpaal.

Veelgestelde vragen over de TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm

De TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm heeft een hoogte van 141 cm, is 68 cm breed en heeft een lengte van 86 cm.

Deze TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TecTake Stokely - Krabpaal 141 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen