1. speelgoed
  2. MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm

MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

66 cm lengte, 42 cm breedte en 88 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm

Onze MIRA Home Krabpaal voor Katten is een perfecte toevoeging aan jouw huis. Deze krabpaal is gemaakt van duurzaam en stijlvol hout, waardoor het niet alleen een functioneel meubelstuk is, maar ook een prachtig decoratief element in elke ruimte. De krabpaal is bekleed met sisal, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen krassen. Hierdoor kunnen jouw katten hun natuurlijke krabgedrag uitoefenen zonder schade aan te richten aan jouw meubels of muren. Bovendien is de krabpaal voorzien van verschillende niveaus en platforms, waardoor jouw katten kunnen klimmen, springen en zichzelf vermaken. Met een afmeting van 66x42x88 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor meerdere katten om tegelijkertijd van te genieten. Daarnaast is de MIRA Home Krabpaal voor Katten eenvoudig te monteren en te onderhouden. Het is een geweldige investering voor zowel jouw katten als voor jouw interieur. Kies voor stijl en duurzaamheid met onze MIRA Home Krabpaal voor Katten!

Veelgestelde vragen over de MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm

De MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm heeft een hoogte van 88 cm, is 42 cm breed en heeft een lengte van 66 cm.

Deze MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MIRA Home Krabpaal voor Katten Duurzaam en Stijlvol Houten Constructie Sisal Bekleding 66x42x88 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen