1. speelgoed
  2. BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje

BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje en ontdek alle specificaties. 

Specificaties BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje

Aantal niveaus

3

Afmetingen

lengte, breedte en 254 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje

De BeOneBreed Katt3 EVO TOWER is de ultieme krabpaal voor katten van vloer tot plafond. Met zijn unieke design en moderne uitstraling is dit de ideale keuze voor katten die houden van klimmen en op hoge plekjes zitten. De Katt3 EVO TOWER biedt niet alleen een comfortabele rustplaats voor je kat, maar ook een speelplek waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, spelen en krabben. Dankzij de meegeleverde 3 vilten matjes en het hangspeeltje wordt de speelervaring nog leuker en uitdagender voor je kat. De Katt3 EVO TOWER is ontworpen met oog voor detail en heeft een vloer tot plafond hoogte, waardoor je kat een prachtig uitzicht heeft over zijn koninkrijk. De ruime afmetingen maken deze krabpaal perfect voor actieve katten of huishoudens met meerdere katten. Met de BeOneBreed Katt3 EVO TOWER geef je jouw kat een stijlvolle en functionele krabpaal waar ze urenlang plezier aan zullen beleven.

Veelgestelde vragen over de BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje

De BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje heeft een hoogte van 254 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze BeOneBreed Katt3 EVO Tower Krabpaal voor katten van vloer tot plafond Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen