1. speelgoed
  2. Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm

Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

41 cm lengte, 24 cm breedte en 7 cm hoogte

Kleur

Blauw/bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm

De Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm is niet zomaar een gewone krabplank voor katten. Het is een innovatieve en stijlvolle oplossing om tegemoet te komen aan de natuurlijke krabbehoeften van jouw geliefde huisdier. Deze kartonnen krabplank is voorzien van kattenkruid, wat het nog aantrekkelijker maakt voor jouw kat. Krabben is niet alleen een manier voor katten om hun nagels te onderhouden, maar het is ook een manier voor hen om hun territorium te markeren. Met de Trixie Krabkarton Catnip kan jouw kat zijn krabbehoefte bevredigen en tegelijkertijd jouw meubels beschermen. De lage vorm van de plank maakt het gemakkelijk voor jou om hem overal neer te leggen, zodat jouw kat altijd een geschikte plek heeft om zijn nagels te slijpen. Maar dat is niet alles! Deze krabplank biedt ook een comfortabele rustplek voor jouw kat. Dankzij het meegeleverde kattenkruid zal jouw kat er graag op liggen en ontspannen. Het kattenkruid zorgt voor extra stimulatie en plezier, waardoor jouw kat nog meer van zijn krabplank zal genieten. Dus geef jouw kat het beste van beide werelden - een plek om te krabben én te rusten - met de Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm

De Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm heeft een hoogte van 7 cm, is 24 cm breed en heeft een lengte van 41 cm.

Deze Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm is leverbaar in het Blauw/bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabkarton Catnip 41 x 24 x 7 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen