1. speelgoed
  2. Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen

Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen

Aantal niveaus

5

Afmetingen

90 cm lengte, 92 cm breedte en 170 cm hoogte

Kleur

Grijs, Wit

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen

Dit prachtige kattenhuis, Nancy's Krabpaal XXL, biedt uw geliefde katten een ruime en comfortabele ruimte om te spelen, te rusten en rond te springen. Met een hoogte van maar liefst 174 cm, is deze krabpaal een waar speelparadijs voor uw harige vriendjes. Het kattenhuis is zorgvuldig ontworpen met het welzijn van uw katten in gedachten en is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Het kattenhuis biedt verschillende niveaus en platforms waar uw katten kunnen klimmen, springen en hun natuurlijke instincten kunnen uiten. Het beschikt ook over meerdere krabpalen die perfect zijn voor het onderhouden van de klauwen van uw katten en het voorkomen van ongewenst krabgedrag aan uw meubels. Daarnaast is er een gezellig huisje waar uw katten kunnen ontspannen en een dutje kunnen doen. Dit kattenhuis is geschikt voor alle soorten katten, of ze nu jong of oud zijn, groot of klein. Het zal zeker een favoriete plek worden voor uw katten om te spelen, te rusten en te ontspannen. Geef uw katten het comfort dat ze verdienen met Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis, een investering waar ze nog jarenlang van zullen genieten.

Veelgestelde vragen over de Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen

De Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen heeft een hoogte van 170 cm, is 92 cm breed en heeft een lengte van 90 cm.

Deze Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen is leverbaar in het Grijs, Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Nancy's Krabpaal XXL Kattenhuis 174 cm Katten Speelhuisje Kattenboom Krabpalen is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen