1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras

vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 123 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras

Ons vidaXL Kattenmeubel met krabpalen van 123 cm is de perfecte manier om je katten eindeloos te vermaken. Dit unieke meubelstuk is gemaakt van hoogwaardig zeegras, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een natuurlijke uitstraling heeft die perfect past bij elk interieur. Met dit alles-in-één kattenmeubel kunnen je kleintjes hun natuurlijke krabinstinct bevredigen met de stevige krabpalen. De krabpalen zijn bedekt met sisaltouw, waardoor je katten hun nagels kunnen scherpen zonder je meubels te beschadigen. Daarnaast biedt dit kattenmeubel ook een gezellige slaapplek met de comfortabele ligplaatsen en een knusse speeltunnel waar je katten zich in kunnen verstoppen. Het vidaXL Kattenmeubel met krabpalen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De natuurlijke kleur van het zeegras geeft een warme en rustige uitstraling aan je interieur. Bovendien zorgt het stevige ontwerp ervoor dat dit meubelstuk lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Geef je katten het plezier en comfort dat ze verdienen met ons vidaXL Kattenmeubel met krabpalen van 123 cm zeegras!

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras

De vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras heeft een hoogte van 123 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenmeubel met krabpalen 123 cm zeegras is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen