1. speelgoed
  2. Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal

Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal

De Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton is het ideale speeltje voor uw kat om zijn natuurlijke krabgewoonten te uiten. Deze krabplank is ontworpen met geïntegreerde speelballen die uw kat urenlang bezig zullen houden. Maar dat is nog niet alles! De krabplank is ook voorzien van een voedselspeeltje, zodat uw kat beloond wordt tijdens het spelen. Wat dit kattenspeeltje echt uniek maakt, is dat het met de hand is gemaakt met grote zorg. Het is gemaakt van hoogwaardig natuurlijk hout, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Daarnaast is de gebruikte kattenkrabplank vervaardigd met natuurlijke maïszetmeellijm, wat het speeltje veilig maakt voor uw kat. Met deze Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton zal uw kat zich nooit meer vervelen. Het biedt niet alleen een plek om te krabben, maar ook een bron van vermaak en beloning. Geef uw kat het speelgoed dat hij verdient en zie hoe hij geniet van zijn nieuwe speelplaats.

Veelgestelde vragen over de Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal

De Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Pfotenolymp® Katten Speelplaats Leerzaam Kattenspeelgoed Krabplank van Golfkarton Incl. Voedselspeeltje, Speelbal is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen