1. speelgoed
  2. Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm

Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Grijs, Beige

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm

De Topmast Krabton Cecil is de perfecte speeltuin en rustplek voor jouw geliefde kat. Met zijn afmetingen van 35 * 35 * 100 cm biedt deze krabton voldoende ruimte en mogelijkheden voor jouw kat om zich helemaal uit te leven. De krabton is voorzien van 3 inkruip-ligplekken, elk met een heerlijk zachte ligplek waar jouw kat zich comfortabel in kan nestelen. Deze krabton is niet alleen een lust voor het oog met zijn stijlvolle design, maar ook een praktisch meubelstuk voor zowel jou als je kat. De krabton is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van stevige sisal krabpalen rondom. Hierdoor kan jouw kat zijn natuurlijke krabbehoefte vervullen en blijft je meubilair beschermd tegen ongewenst krabgedrag. Daarnaast is de krabton uitgerust met diverse speelelementen, zoals een speelballetje aan een elastisch touwtje. Hiermee kan jouw kat naar hartenlust spelen en zijn jachtinstinct stimuleren. De krabton is eenvoudig te monteren en staat stabiel op zijn plek. Geef jouw kat de ultieme speel- en rustervaring met de Topmast Krabton Cecil!

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm

De Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm heeft een hoogte van 100 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm is leverbaar in het Grijs, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabton Cecil 35 * 35 * 100 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen