1. speelgoed
  2. Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W

Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W

Aantal niveaus

5

Afmetingen

110 cm lengte, 40 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W

KRABPAAL VOOR KATTEN 110 CM - KLIMPAAL MET GROT EN HANGMAT KATTENMAND MEERDERE LIGPLAATSEN SISAL LICHTGRIJS PCT52W Deze krabpaal is de perfecte speeltuin voor katten van alle leeftijden. Zelfs kleine kittens en oudere katten kunnen gemakkelijk omhoog klimmen dankzij de slimme indeling van de verschillende elementen. Het uitkijkplatform is als een ruim balkon waar je kat heerlijk kan relaxen. Het onderste gedeelte van de krabpaal is een speeltuin vol plezier. Daarnaast bevat deze krabpaal ook een knusse hangmat en een gezellige grot waar je kat zich in kan terugtrekken voor een dutje. Deze krabpaal doet zijn naam eer aan, want hij is zo sterk als een boom. De bodemplaat is versterkt met materiaal op houtbasis, waardoor zelfs de meest energieke sprongen van mollige katers geen probleem zijn. De 5 stammen van de krabpaal zijn omwikkeld met sisal, waardoor je kat zijn klauwen kan scherpen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor rekoefeningen. Met deze krabpaal maak je je katten echt gelukkig. Ze zullen zich niet eenzaam voelen als je weg bent, maar kunnen vrolijk spelen en comfortabel ontspannen. Verwen je katten met deze krabpaal en zie hoe blij ze zullen zijn!

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W

De Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W heeft een hoogte van 110 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 110 cm.

Deze Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Katten 110 cm -Klimpaal Met grot en hangmat Kattenmand Meerdere Ligplaatsen Sisal Lichtgrijs PCT52W is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen