1. speelgoed
  2. Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm

Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

2.50 cm lengte, 16 cm breedte en 69 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm

De Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm is het perfecte product voor katten die dol zijn op krabben! Deze krabplank is extra groot en gemaakt van duurzaam sisal materiaal. Bovendien wordt het geleverd met een heerlijke portie kattenkruid, waardoor jouw kat nog meer plezier zal hebben bij het krabben. Met deze krabplank kan jouw kat zijn natuurlijke krab behoeften bevredigen, zonder dat je meubels of tapijt beschadigd raken. Het is de ideale oplossing om je kat tevreden en je interieur stijlvol te houden. De krabplank heeft een prachtig ontwerp dat perfect past bij ieder interieur. De afmetingen van de krabplank zijn 70x17x3 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor jouw kat om uit te strekken en te krabben. Geef jouw kat het beste cadeau met deze Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo en zie hoe ze er dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm

De Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm heeft een hoogte van 69 cm, is 16 cm breed en heeft een lengte van 2.50 cm.

Deze Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees luxe Sisal Krabplank Kattenkruid Jumbo 70x17x3 cm is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen