1. speelgoed
  2. PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351

PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 72 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351

Voldoe op een veilige manier aan de natuurlijke instincten van je kat met de PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank, zacht kussen en pluche sisal. Deze kattenkrabpaal biedt zowel jouw huisdier als jouzelf voordelen, omdat het een plek is waar katten naar hartenlust kunnen krabben en klimmen, terwijl tegelijkertijd je tapijt en meubels worden beschermd tegen beschadigingen. Rusten, spelen, oefenen, jouw katten kunnen hier de hele dag bezig zijn; een comfortabel meubelstuk voor jouw harige vrienden. Deze krabpaal heeft een breed zitplatform dat je katten een comfortabele plek biedt om te ontspannen. De sisalpalen bevredigen de krabbehoefte van je kat, waardoor je meubels beschermd worden tegen krassen. Deze multi-activity krabpaal is gemaakt van hoogwaardig E1-kwaliteit MDF en het ontwerp met meerdere verdiepingen voldoet aan de natuurlijke kliminstincten van je huisdier. De krabpaal is geschikt voor katten die minder dan 4,5 kg wegen en we raden aan om een krabpaal te kiezen die past bij het type kat dat je hebt. Montage is vereist, maar met de bijgeleverde instructies is het eenvoudig in elkaar te zetten. Deze donkergrijze krabpaal met pluche bekleding en beige sisaltouw is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De totale afmetingen zijn 40 cm lang, 35 cm breed en 72.

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351

De PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 heeft een hoogte van 72 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal kattenboom met krabplank zacht kussen pluche sisal D30-351 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen