1. speelgoed
  2. Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm

Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm

Aantal niveaus

2

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 44.50 cm hoogte

Kleur

Multikleur

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm

De Krabpaal Trend Grove is het perfecte meubelstuk voor jouw geliefde kat. Met zijn afmetingen van 35 x 35 x 44 cm past deze krabpaal in elke hoek van je huis. De paal is bedekt met duurzaam sisal touw, waardoor je kat naar hartenlust kan krabben zonder je meubels te beschadigen. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal is ook uitgerust met een zachte pluche ligplaats waar je kat heerlijk in kan slapen en ontspannen. De comfortabele ligplaats biedt de perfecte plek voor dutjes en rustige momenten. Daarnaast is de krabpaal voorzien van een speelballetje met elastiek, waardoor je kat zich kan vermaken en zijn natuurlijke jachtinstinct kan stimuleren. Met de Trend Grove krabpaal geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een gezellige en comfortabele rustplaats. Deze krabpaal is een echte must-have voor elke kattenliefhebber!

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm

De Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm heeft een hoogte van 44.50 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm is leverbaar in het Multikleur. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Trend Grove 35 x 35 x 44 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen